Lemn de foc

firewood_1

Lemn de foc estență fag, la pachet de 1 mst, lungimea lemnului de 33cm sau 50cm.
Posibilitate de livrare cu utilaj care așează paleții.

De obicei, lemnul de foc se vinde la metru ster și lungimile cele mai des întâlnite sunt de 33 cm și 50 cm.
Ce înseamnă metru ster de lemne și care este diferența între un metru ster și un metru cub?
Un metru ster de lemne de foc este aproximativ egal cu 0,68 metri cubi. Imaginați-vă o grămadă de lemne, așezată sub forma unui cub, cu latura de 1 metru. Un metru ster de lemne de foc este un cub plin cu lemne, care însă conține și aer printre ele.

Lemnul de foc este orice material lemnos care este colectat și utilizat pentru combustibil. În general, lemnul de foc nu este foarte procesat sau este sub formă de ramură, în comparație cu alte forme de combustibil lemn, cum ar fi peleții.
Lemnul de foc este o resursă regenerabilă. Cu toate acestea, cererea pentru acest combustibil poate depăși capacitatea sa de a se regenera la nivel local și regional. Practici forestiere bune și îmbunătățiri în dispozitive care folosesc lemn de foc pot îmbunătăți livrările de lemn locale. Lemnul de foc poate fi fie uscat fie verde. El poate fi clasificat în esențe tari sau moi. Conținutul de umiditate din lemn determină modul în care arde și cât de multă căldură este eliberată. Umiditatea variază în funcție de specie, lemnul verde poate cântări cu 70% până la 100% mai mult decât lemnul uscat din cauza conținutului de apă. De obicei, lemnul uscat are 20% până la 25% umiditate. Conținutul de energie al unei măsuri de lemn depinde de speciile de arbori. Lemnul uscat oferă mai multă energie pentru încălzire decât lemnul verde din aceeași specie.

http://cheresteabistrita.ro/shop/ UGGS Boots Sale Discount UGGS Boots ugg boots sale clearance Cheap UGG Boots Clearance UGG Boots Clearance Sale UGG Boots Sale Clearance UGG Boots Outlet Clearance